E

  1. Titre (242) : EASTERN ARCHIVES of OPHTHALMOLOGY
    Publication : 1(1973)-7,2(1979)
    Adresse Bibliographique (260) : Dehli
    SIBIL : 6250
    Etat de la collection (090) : 1(1973)/ 2(1974)-3(1975) icpl. / 4(1976)-7,2(1979)
    Reliure : 26 volumes (26/1994)
  2. Titre (242) : ENDEAVOUR : a quaterly review designed to record the progress of the sciences in the service of mankind.
    Publication : 1(1942)-35(1976) = no.1(1942)-no.126(1976) / n.s., 1(1977)=> London / Oxford.
    ISSN : 0160-9327
    SIBIL : 6254
    Etat de la collection (090) : 5(1946) icpl. / 6(1947)-19(1960)
    Reliure : 14 volumes (19/1960)
  3. Titre (242) : ENDOCRINOLOGY
    Publication : Vol.13(1975)-vol.28,no.1(janv./mars 1990)
    Adresse Bibliographique (260) : Bucarest
    SIBIL : 5774
    Voir (500) : REVUE ROUMAINE de MÉDECINE. Endocrinologie : nouvelle série = Romanian journal of medicine. Endocrinology : new series
  4. Titre (242) : ENDOCRINOLOGY
    Publication : Vol.28,no2(avr./juin 1990)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Bucarest
    SIBIL : 117576
    Voir (500) : REVUE ROUMAINE d'ENDOCRINOLOGIE / éd. par l'Académie des sciences médicales = Romanian journal of endocrinology / sponsored by the Academy of Medical Sciences
    Supplément de : éd. par l'Académie des sciences médicales = Romanian journal of endocrinology / sponsored by the academy of Medical Sciences
  5. Titre (242) : EPIDEMIOLOGICAL and VITAL STATISTICS REPORT
    Titre Parallèle (246) : Rapport épidémiologique et démographique / World Health Organization.-
    Publication : 16(1963)-20(1967)Geneva.
    SIBIL : 6261
    Reliure : 16(1963)-20(1967)
    Précédent (500) : <= Rapport épidémiologique et démographique = Epidemiological and vital statistics report.
    Suivant (500) : => World health statistics report.
  6. Titre (242) : EPIDEMIOLOGICAL and VITAL STATISTICS REPORT.
    Publication : 1(1947/48)-15(1962).- Genève.
    SIBIL : 83423
    Reliure : 5(1952) icpl. / 15(1962)
    Voir (500) : RAPPORT ÉPIDÉMIOLOGIQUE et DÉMOGRAPHIQUE / World Health Organization = Epidemiological and vital statistics report.
  7. Titre (242) : ERGEBNISSE der INNEREN MEDIZIN und KINDERHEILKUNDE
    Titre Parallèle (246) : Advances in internal medicine and pediatrics.-
    Publication : 1(1908)-65(1945)/ N.F., 1(1949)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Berlin
    ISSN : 0071-111X
    SIBIL : 2208
    Etat de la collection (090) : N.F. 1(1949)-31(1971)
    Reliure : 28 volumes (28/1969)
  8. Titre (242) : ESTUDIOS e INFORMACIONES OFTALMOLOGICAS
    Publication : 1(1945)-4(1947) / s.2, 1(1947)-8(1957)
    Adresse Bibliographique (260) : Barcelona
    SIBIL : 11034
    Etat de la collection (090) : 1(1945)-4(1947) / s.2, 1(1947)-8(1957)
    Reliure : 9 volumes (8/1957)
    Suivant (500) : => Anales del Instituto Barraquer.
  9. Titre (242) : ETUDES NÉO-NATALES / Centre international de l'enfance
    Titre Parallèle (246) : Neo-natal studies / International Children's Centre
    Publication : 1(1952)-7(1958)
    Adresse Bibliographique (260) : Paris
    SIBIL : 2229
    Etat de la collection (090) : 3(1954)-7(1958)
    Reliure : 1 volume (7/1958)
    Suivant (500) : => Biologia neonatorum.
  10. Titre (242) : EUGENICAL NEWS
    Publication : 1(1916)-38(1953)
    Adresse Bibliographique (260) : Cold Spring Harbor NY.
    Etat de la collection (090) : 6(1921)-34(1949)
    Reliure : 13 volumes (34/1949)
    Suivant (500) : => Eugenics Quaterly
    A pour supplément : Bibliographia Eugenica 1-2(1927-34)
  11. Titre (242) : EUGENICS QUATERLY / American Eugenics Society
    Publication : 1(1954)-15(1968)
    Adresse Bibliographique (260) : New York NY.
    SIBIL : 8019
    Etat de la collection (090) : 1(1954)-15(1968)
    Reliure : 8 volumes (15/1968)
    Précédent (500) : <= Eugenical news.
    Suivant (500) : => Social biology.
  12. Titre (242) : EUROPEAN JOURNAL of HUMAN GENETICS:
    Titre Parallèle (246) : EJHG : the official journal of the European Society of Human Genetics.-
    Publication : 1(1993)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Basel (etc.)
    Périodicité (501) : 4x/year.
    ISSN : 1018-4813
    SIBIL : 114820
    Etat de la collection (090) : 1(1993)=>
    Reliure : 1 volume (3/1995)
  13. Titre (242) : EUROPEAN JOURNAL OF IMPLANT and REFRACTIVE SURGERY
    Publication : 1(1989)-7(1995)
    Adresse Bibliographique (260) : London
    ISSN : 0955-3681
    Etat de la collection (090) : 1(1989)-7(1995)
    Reliure : 2 volumes (7/1995)
    Suivant (500) : => Journal ofCataract and Refractive Surgery
  14. Titre (242) : EXCERPTA MEDICA. Section 12, Ophthalmology
    Publication : 1(1947)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Amsterdam
    ISSN : 0014-4169
    SIBIL : 2272
    Etat de la collection (090) : 1(1947)=>
    Reliure : 45 volumes (55/1996)
  15. Titre (242) : EXCERPTA MEDICA. Section 22, Human Genetics
    Publication : 1(1962/63)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Amsterdam
    ISSN : 0014-4266
    SIBIL : 2282
    Etat de la collection (090) : 1(1962/63)=>
    Reliure : 44 volumes (66/1995) K316+K292+K316
    Précédent (500) : <= Human genetics abstracts.
  16. Titre (242) : EXPERIENTIA OPHTHALMOLOGICA
    Publication : 1(1976)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Coimbra
    SIBIL : 7045
    Etat de la collection (090) : 12(1986)-14(1988)/ 15(1989) icpl. / 17(1991) icpl. / 18(1992)-19,1(1993)
  17. Titre (242) : EXPERIMENTAL EYE RESEARCH : an international journal devoted to scientific research on the eye.-
    Publication : 1(1961)=>
    Adresse Bibliographique (260) : London/ New York
    Périodicité (501) : Monthly. .
    ISSN : 0014-4835
    SIBIL : 2309
    Etat de la collection (090) : 1(1961)=>
    Reliure : 55 volumes (61/1995)
  18. Titre (242) : EYE : transactions of the Ophthalmological Societies of the United Kingdom.-
    Publication : Vol.1(1987)=>
    Adresse Bibliographique (260) : London
    Périodicité (501) : 6x/year.
    ISSN : 0950-222X
    SIBIL : 46696
    Etat de la collection (090) : 1(1987)=>
    Reliure : 8 volumes (9/1995)
    Précédent (500) : <= Transactions of the Ophthalmological Societies of the United Kingdom.
  19. Titre (242) : EYE, EAR, NOSE and THROAT
    Publication : ( ?)-1932
    Adresse Bibliographique (260) : Chicago IL:
    Voir (500) : The PRACTICAL MEDICINE SERIES : volume III : the Eye, Ear, Nose and Throat.-