O

  1. Titre (242) : OFTALMOLOGIA
    Publication : 1(1956)-( ?)
    Adresse Bibliographique (260) : Bucuresti
    ISSN : 0030-0667
    SIBIL : 3981
    Etat de la collection (090) : 1(1956)-2(1957) / 3(1959) icpl. / 4(1060)-17(1973)
    Reliure : 8 volumes (17/1973)
  2. Titre (242) : OFTALMOLOGICHESKII ZHURNAL
    Adresse Bibliographique (260) : Odessa
    Etat de la collection (090) : 34(1979)-38(1983)
  3. Titre (242) : OFTHALMOLOGICA HRONIKA
    Publication : 1(1964)-( ?)
    Etat de la collection (090) : 1(1964)-7(1970) / 8(1971) icpl.
  4. Titre (242) : ONCOLOGIA : Zeitschrift für Erforschung, Bekämpfung, behandlung und soziologie der Krebskrankheit = journal of cancer research, prevention, treatment and sociological aspect
    Titre Parallčle (246) : revue de l'exploration, du traitement et de la sociologie du cancer = rivista per la ricerca, il trattamento e la sociologia del cancro
    Publication : 1(1948)-20(1966)
    Adresse Bibliographique (260) : Basel
    ISSN : 0369-7606
    SIBIL : 6613
    Etat de la collection (090) : 1(1948)-20(1966)
    Reliure : 20 volumes (20/1966)
    Suivant (500) : => Oncology.
  5. Titre (242) : ONCOLOGY : journal of clinical and experimental cancer research with a section on its biological background.-
    Publication : 21(1967)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Basel
    ISSN : 0030-2414
    SIBIL : 53
    Etat de la collection (090) : 21(1967)-25(1971)
    Variante titre : Subtitle varies.
    Reliure : 5 volumes (25/1971)
    Précédent (500) : <= Oncologia.
  6. Titre (242) : OPERA ex DOMO BIOLOGIAE HEREDITARIAE HUMANAE UNIVERSITATIS HAFNENSIS
    Publication : 1(1941)-( ?)
    Adresse Bibliographique (260) : Kopenhagen
    SIBIL : 69907
    Etat de la collection (090) : 1(1941)-42(1959)
    Reliure : 14 volumes (40/1958)
  7. Titre (242) : OPHTALMIC and PHYSIOLOGICAL OPTICS
    Publication : 1(1981)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Oxford
    SIBIL : 11242
    Etat de la collection (090) : 1(1981)-10(1990) / 11(1991) icpl. / 13(1993) icpl.
    Reliure : 4 volumes (9/1989)
  8. Titre (242) : OPHTALMOLOGICA IBERO AMERICANA
    Publication : 1(1939)-24(1963)
    Adresse Bibliographique (260) : Săo Paolo
    Etat de la collection (090) : 1(1939)-24(1963)
    Reliure : 12 volumes (24/1963
  9. Titre (242) : OPHTALMOLOGIE
    Publication : 1(1987)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Paris
    ISSN : 0989-3105
    SIBIL : 81586
    Etat de la collection (090) : 1(1987)=>
    Reliure : 1 Volume (2/1988)
    Précédent (500) : <= Bulletins et mémoires de la Société française d'ophtalmologie.
  10. Titre (242) : OPHTALMOLOGIE DES ORIGINES Ŕ NOS JOURS (L') / Laboratoires H. Faure
    Publication : 1(1973)-7(1992)
    Adresse Bibliographique (260) : Annonay
    Etat de la collection (090) : 1(1973)-7(1992)
  11. Titre (242) : OPHTALMOLOGIE PROVINCIALE
    Publication : 1(1904)-( ?)
    Etat de la collection (090) : 1(1904)-10(1913)
  12. Titre (242) : OPHTHALMIC GENETICS
    Publication : 15(1994)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Amsterdam
    ISSN : 0167-6784
    SIBIL : 127398
    Etat de la collection (090) : 15(1994)=>
    Précédent (500) : <= Ophthalmic paediatrics and genetics.
  13. Titre (242) : OPHTHALMIC HOSPITAL REPORTS and JOURNAL of the ROYAL LONDON OPHTHALMIC HOSPITAL
    Publication : 1(1857/59)-9(1876/79)
    Adresse Bibliographique (260) : London
    SIBIL : 10258
    Etat de la collection (090) : 1(1857759)-9(1876/79)
    Reliure : 8 volumes (9/1879)
    Suivant (500) : => Royal London Ophthalmic Hospital reports.
  14. Titre (242) : OPHTHALMIC JOURNAL of the GANDHI EYE HOSPITAL
    Publication : 1(1950)-( ?)
    Adresse Bibliographique (260) : Aligarth, India
    Etat de la collection (090) : 1(1950)-4(1954)
  15. Titre (242) : OPHTHALMIC LASER THERAPY
    Publication : 1(1985)-3(1988/90)
    Adresse Bibliographique (260) : New York NY:
    Périodicité (501) : 4x/year.
    ISSN : 8756-0402
    SIBIL : 82179
    Etat de la collection (090) : 1(1985)-3(1988/90)
  16. Titre (242) : OPHTHALMIC LITERATURE
    Publication : 1(1911)-7(1917)
    Adresse Bibliographique (260) : Cleveland.
    Etat de la collection (090) : 3(1913)-7(1917)
    Reliure : 5 volumes (7/1917)
    Suivant (500) : => American journal of Ophthalmology
  17. Titre (242) : OPHTHALMIC LITERATURE
    Publication : 1(1947)=>
    Adresse Bibliographique (260) : London.
    Périodicité (501) : 7x/year.
    ISSN : 0030-3720
    SIBIL : 3995
    Etat de la collection (090) : 1(1947)=>
    Reliure : 43 volumes (46/1993)
  18. Titre (242) : OPHTHALMIC NEWS and VIEWS
    Publication : 1(1984)-( ?)
    Adresse Bibliographique (260) : New Delhi
    Etat de la collection (090) : 1(1984)-6(1989)/ 9(1992)
  19. Titre (242) : OPHTHALMIC PAEDIATRICS and GENETICS
    Publication : 1(1981)-14(1993)
    Adresse Bibliographique (260) : Amsterdam.
    ISSN : 0167-6784
    SIBIL : 11589
    Etat de la collection (090) : 1(1981)-14(1993)
    Reliure : 4 volumes (14/1993)
    Suivant (500) : => Ophthalmic genetics.
  20. Titre (242) : OPHTHALMIC RECORD (The)
    Publication : 1(1891)-26(1917)
    Adresse Bibliographique (260) : Chicago
    SIBIL : 8716
    Etat de la collection (090) : 1(1891)-2(1893) / 4(1894)-26(1917)
    Reliure : 25 volumes (26/1917)
    Suivant (500) : => American journal of Ophthalmology
  21. Titre (242) : OPHTHALMIC RESEARCH : journal for research in experimental and clinical ophthalmology
    Publication : Vol.1(1970)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Basel.
    Périodicité (501) : 6x/year.
    ISSN : 0030-3747
    SIBIL : 21
    Etat de la collection (090) : 1(1970)=>
    Reliure : 12 volumes (27/1995)
  22. Titre (242) : OPHTHALMIC REVIEW (The) : a monthly record of ophthalmic science
    Publication : 1(1881)-35(1917)
    Adresse Bibliographique (260) : London
    SIBIL : 8717
    Etat de la collection (090) : 1(1881/82)-35(1917)
    Reliure : 36 volumes (35/1917)
    Suivant (500) : => British Journal of Ophthalmology.
  23. Titre (242) : OPHTHALMIC SURGERY
    Publication : 1(1970)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Thorofare N.J.
    ISSN : 0022-023X
    SIBIL : 8719
    Etat de la collection (090) : 7(1976) icpl. / 8(1977)=>
    Reliure : 6 volumes (16//1985))
  24. Titre (242) : OPHTHALMIC YEAR BOOK (The)
    Publication : 1(1903)-23(1926)
    Adresse Bibliographique (260) : Denver Colorado
    SIBIL : 6615
    Etat de la collection (090) : 1(1903)-23(1926)
    Variante titre : Ophthalmic Literature pour vol. 16(1920)-18(1922)
    Reliure : 21 volumes (23/1926)
    Suivant (500) : => American journal of Ophthalmology
    Supplément de : American Journal of Ophthalmology pour Vol. 14(1918)-15(1919)
  25. Titre (242) : OPHTHALMO-CHIRURGIE
    Publication : 1(1989)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Heidelberg
    ISSN : 0936-2517
    SIBIL : 127079
    Etat de la collection (090) : 1(1989)=>
    Reliure : 1 volume (5/1993)
  26. Titre (242) : OPHTHALMOLOGICA : International journal of ophthalmology = journal international d'ophtalmologie = internationale Zeitschrift für Augenheilkunde
    Publication : Vol.96(1938)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Basel
    ISSN : 0030-3755
    SIBIL : 22
    Etat de la collection (090) : 96(1938)=>.
    Reliure : 84 volumes (207/1993)
    Précédent (500) : <= Zeitschrift für Augenheilkunde.
  27. Titre (242) : OPHTHALMOLOGY
    Publication : 1(1904-05)-13,4(1917)
    Adresse Bibliographique (260) : Milwaukee WI, Seattle WASH
    Etat de la collection (090) : 1(1904-05)-13,4(1917)
    Reliure : 13 volumes (13,4/1917)
    Suivant (500) : => American Journal of Ophthalmology
  28. Titre (242) : OPHTHALMOLOGY.
    Publication : 1(1947)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Amsterdam
    SIBIL : 2272
    Voir (500) : EXCERPTA MEDICA, Section 12, Ophthalmology.-
  29. Titre (242) : OPHTHALMOLOGY.
    Publication : 123(1982)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Berlin
    SIBIL : 11887
    Voir (500) : ZENTRALBLATT OPHTHALMOLOGIE : Ophthalmology.-
  30. Titre (242) : OPHTHALMOLOGY/ American Academy of Ophthalmology
    Publication : 85(1978)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Rochester Minn.
    ISSN : 0161-6420
    SIBIL : 7255
    Etat de la collection (090) : 85(1978)=>.
    Reliure : 32 volumes (100/1993)
    Précédent (500) : <= Transactions / American Academy of Ophthalmology and Otolaryngology. Section on ophthalmology.
    Note : 1979 contains : American orthoptic journal.
  31. Titre (242) : OPHTHALMOSCOPE (The)
    Publication : 1(1903)-14(1916)
    Adresse Bibliographique (260) : London.
    Etat de la collection (090) : 1(1903)-14(1916)
    Reliure : 14 volumes (14/1916)
    Suivant (500) : => British Journal of Ophthalmology.
  32. Titre (242) : OPTICS and SPECTROSCOPY :
    Publication : 1(1956))-( ?)
    Adresse Bibliographique (260) : Washington DC.
    Etat de la collection (090) : 6(1959)-11(1961)
    Supplément de : suppl. Journal of the Optical Society of America.
  33. Titre (242) : OPTOMETRY and VISION SCIENCE : official publication of the American Academy of Optometry.-
    Publication : 66(1988)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Baltimore MD.
    ISSN : 1040-5488
    SIBIL : 90753
    Etat de la collection (090) : 66(1988)=>
    Reliure : 5 volumes (70/1993)
    Précédent (500) : <= American journal of optometry and physiological optics.
  34. Titre (242) : ORBIT : an international journal on orbital disorders and orbital reconstructive surgery
    Publication : 1(1982)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Amsterdam
    ISSN : 0167-6830
    SIBIL : 11245
    Etat de la collection (090) : 1(1982)=>
    Reliure : 4 volumes (12/1993)
  35. Titre (242) : ORIENTAL ARCHIVES of OPHTHALMOLOGY
    Publication : 1(1963)-10(1972)
    Adresse Bibliographique (260) : Dehli
    SIBIL : 4007
    Etat de la collection (090) : 1(963)-10(1972)
    Reliure : 5 volumes (10/1972)
    Suivant (500) : => Eastern archives of ophthalmology.
  36. Titre (242) : OESTERREICHISCHe OPHTHALMOLOGISCHE GESELLSCHAFT
    Publication : 1(1955)-26(1985)
    Adresse Bibliographique (260) : Wien
    Etat de la collection (090) : 1(1955)-26(1985)
    Reliure : 4 volumes (21/1980)
    Suivant (500) : => Spektrum der Augenheilkunde.
  37. Titre (242) : OESTERREICHISCHe ZEITSCHRIFT für KINDERHEILKUNDE und KINDERFÜRSORGE
    Publication : 1(1947)-11(1955)
    Adresse Bibliographique (260) : Wien
    SIBIL : 3978
    Etat de la collection (090) : 4-5(1950) / 6(1951) icpl. / 7(1952)-11(1955)
    Reliure : 3 volumes (11/1955)
    Suivant (500) : => Neue österreichische Zeitschrift für Kinderheilkunde.
  38. Titre (242) : OTOLARYNGOLOGY and HEAD and NECK SURGERY:official journal of the American Academy of Otolaryngology
    Publication : 87(1979)=>
    Adresse Bibliographique (260) : Rochester MN.
    Périodicité (501) : Monthly.
    ISSN : 0194-5998
    SIBIL : 9817
    Etat de la collection (090) : 87(1979)=>
    Reliure : 23 volumes (111/1994)
    Précédent (500) : <= Otolaryngology / American Academy of Otolaryngology.
  39. Titre (242) : OTOLARYNGOLOGY/ American Academy of Otolaryngology
    Publication : 86(1978)
    Adresse Bibliographique (260) : Rochester MN.
    ISSN : 0161-6439
    SIBIL : 7258
    Etat de la collection (090) : 86(1978)
    Reliure : 1 volume (86/1978)
    Précédent (500) : <= Transactions / American Academy of Ophthalmology and Otolaryngology.
    Suivant (500) : => Otolaryngology and head and neck surgery.
  40. Titre (242) : OTO-NÖRO-OFTALMOLOJI
    Publication : 1(1946)-( ?)
    Adresse Bibliographique (260) : Istanbul
    ISSN : 0369-7975
    SIBIL : 4024
    Etat de la collection (090) : 1(946)-12(1957) / 15(1960)-17,1(1962) / 18,1(1963) / 20(1965)-21,1/2(1966)
    Reliure : 6 volumes (16/1961)
    Suivant (500) : => Türk oftalmololoji gazetesi.